Informacja z otwarcia ofert na dostawę kruszywa z przeznaczeniem na bieżące uzupełnienie nawierzchni dróg gminnych w 2020 r
Bojanów 30.03.2020r.
Informacja z otwarcia ofert na dostawę kruszywa z przeznaczeniem na bieżące uzupełnienie nawierzchni dróg gminnych w 2020r:
Część I
„Dostawa kruszywa naturalnego - mieszanki niesortowanej o frakcji 0/31,5 mm (gat.1, w tym: 70% frakcja gruba, 30% frakcja wypełniająca – drobna ) w ilości 2000 ton z przeznaczeniem na bieżące uzupełnienie nawierzchni dróg gminnych w 2020 roku”
1)TRANSPORT USŁUGI LEŚNE
Henryk Lesiczka
37-400 Nisko, Nowosielec 246 B
Cena brutto oferty: 82.420,00 zł, cena netto za 1 tonę: 33,50 zł.
2)F.H.U. KAMKO
Kamil Gil
36-003 Przewrotne, Hucisko 76
Cena brutto oferty: 98.965,80 zł, cena netto za 1 tonę: 40,23 zł.
3)PABAX
Krzysztof Bajdas
37-403 Pysznica, Jastkowice, ul. Armii Krajowej 6
Cena brutto oferty: 77.490,00 zł, cena netto za 1 tonę: 31,50 zł.
4)HYDRO-TRANS
Barbara Bolek
39-400 Tarnobrzeg, Stale, ul. Pogodna 17
Cena brutto oferty: 83.394,00 zł, cena netto za 1 tonę: 33,90 zł.
5)GRADION
Sylwester Kopeć
37-460 Nowa Dęba, Niżańska 87
Cena brutto oferty: 105.509,40 zł, cena netto za 1 tonę: 42,89 zł.
Część II
„Dostawa kruszywa typu lorresta o frakcji 0/10mm w ilości 70 ton oraz 0/60 mm w ilości 70 ton z przeznaczeniem na bieżące uzupełnienie nawierzchni dróg gminnych w 2020 roku”.
1)TRANSPORT USŁUGI LEŚNE
Henryk Lesiczka
37-400 Nisko, Nowosielec 246 B
Cena brutto oferty: 5.166.00 zł, cena netto za 1 tonę frakcja 0-10 mm: 30,00 zł.
cena netto za 1 tonę frakcja 0-60 mm: 30,00 zł.
Wytwarzający/Odpowiadający: | Administrator | 2020-03-30 |
Udostępniający: | Administrator | 2020-03-30 |
Liczba odwiedzin: | 2799 |
Nr | Tytuł | Udostępniający | Data |
3 | Informacja z otwarcia ofert na dostawę kruszywa z przeznacz... | Administrator | 2020-03-30 13:22:52 |
2 | Informacja z otwarcia ofert na dostawę kruszywa z przeznacz... | Administrator | 2020-03-30 12:54:31 |
1 | Informacja z otwarcia ofert na dostawę kruszywa z przeznacz... | Administrator | 2020-03-30 12:54:08 |